Slitstål

Vi lagerhåller slitstarkta stålprodukter från Olofsfors så som skärstål, slitstål, profilstål, slitplåt, basskär, sparskär, vägstål med mera.

bruxite skärstål slitstål

Bruxite - en garanti för högsta kvalitet

Bruxite slitstål möter höga toleranskrav gällande hårdhet, styrka och rätning. Stålets särskilda legering och Olofsfors härdprocess ger Bruxite skärstål och slitstål utmärkta svetsegenskaper, härddjup och seghet.

Bruxite skärstål och slitstål är tillgängligt i ett stort antal standardprofiler och dimensioner för grävskopor, hjullastarskopor, dumperflak och andra maskiner och redskap.

sharq of500 vägstål

Sharq - vägstål med ökad livslängd

Olofsfors vägstål håller alltid en hög och jämn kvalitet. Sharq skär har en ny unik stålkvalitet och härdprocess som ger ytterligare ökad livslängd jämfört med OF500.

Vass stålkvalitet och ett brett sortiment för nordiska förhållanden. För såvälsnöröjning som sommargrushyvling och planering. Ett komplett system för bästa totalekonomi.

bruxite slitstål skärstål

-10 %

Bruxite slit- & skärstål

Vi har fördjupat vårat sammarbete med Olofsfors och erbjuder därför alla våra kunder på 10 % rabbatt på alla slit- och skärstål. Erbjudandet gäller t.o.m. 2018-03-31.


->Kolla in hela ERBJUDANDET här!<-


olofsfors sharq plogblad plogskär

-10 %

OF500 & SHARQ plogskär, vändbara

Handla plogskär för 2 500 SEK så lämnar vi 10 % rabatt, erbjudandet gäller t.o.m. 2018-03-31.


->Kolla in hela ERBJUDANDET här!<-